Uw Internet en TV eenvoudig vergelijken met onze handig vergelijkingstool. Vul aan de linker kant uw postcode en huisnummer in en vergelijk en stap over.


TV en Internet vergelijken

Uw TV en internet vergelijk is eenvoudig te vergelijken via onze handige vergelijkingsmodule. Voer uw postcode en huisnummer in en bekijk de resultaten aan de rechterzijde.

Er is een groei te zien bij de verkoop van losse internet abonnementen. Veel mensen combineren tegenwoordig hun goedkope internet abonnement met een tv on demand dienst zoals Netflix of Programma Gemist. Onze internet vergelijker wordt veel gebruikt door mensen die alleen op zoek zijn naar een internet abonnement.

Alles-in-één internet
Met een alles-in-één pakket maakt u voordelig gebruik van internet samen met digitale televisie en vast bellen in één pakket. Internet, televisie en vast bellen samen vanaf € 25,- per maand

Twee-in-één internet
Met een twee-in-één pakket maakt u voordelig gebruik van breedband internet samen met digitale televisie of vast bellen in één pakket.

Internet vergelijken
Met een internet verbinding bent u onbeperkt online via ADSL, VDSL, kabel of glasvezel voor een laag bedrag per maand.

Digitale televisie vergelijken
Met digitale televisie beleeft u uw favoriete televisieprogramma’s en films nog intenser dankzij haarscherp digitaal beeld en geluid.